16 Jaar

Een verjaardag is altijd een feestje en zeker bij de 16e verjaardag. Wanneer je 16 jaar wordt gaat dat steeds vaker gepaard met een Sweet sixteen party. Een fenomeen dat over is komen waaien uit Amerika. In Amerika wordt dit met veel glitter & glamour gevierd waarbij het ene feest nog gekker is dan de andere. Je kunt het eigenlijk vergelijken met een 18-jarige verjaardag in Nederland en België.

In België en Nederland loopt het nog niet zo uit de hand maar we zien wel steeds vaker Sweet Sixteen parties. Een verjaardagstrend die de komende jaren zeker weten groter worden. Een leuke sweet sixteen quote is dan zeker leuk om de jarige het allerbeste te wensen maar je kunt ook een mooie tekst of spreuk op je sweet sixteen uitnodiging zetten. Op deze website vind je leuke, mooie en originele verjaardagswensen bij 16 jaar. Je kunt ze gratis gebruiken op een verjaardagskaart of een uitnodigingskaart.

verjaardagswensen 16 jaar

Je kunt daarnaast ook de teksten gebruiken voor op een spandoek. Een leuke spreuk of hilarische tekst bij op een spandoek doet het altijd goed. De kunst is om het kort maart krachtig te houden. Hiermee krijgt jouw boodschap voor ene verjaardag extra kracht! Wat opvallend is is dat velen op zoek zijn naar een verjaardagswens voor een zus die 16 jaar wordt. Misschien heeft dat te maken met het feit dat een zus vaak een speciale plek in het gezin inneemt en 16 jaar worden is natuurlijk heel bijzonder, speciaal voor een zus.

16 Jaar Verjaardagswensen

Zestien jaar: weer een stap dichter bij volwassenheid. Maak er een memorabele dag van!

Sweet Sixteen! Vandaag is het jouw bijzondere dag! Maak er iets héél moois van. Gefeliciteerd van ons allemaal.

Ken je die show nog? Sweet Sixteen? Waarbij de jarige een peperdure auto als cadeau kreeg? Wat zou het mooi zijn als jij óók zo’n sportieve wagen krijgt… Helaas moet je het doen met deze verjaardagskaart. Gefeliciteerd met je zestiende verjaardag!

We vieren helemaal niet je zestiende verjaardag: we vieren het tweejarig jubileum van verjaardag nummer veertien. Maak er een prachtige dag van!

Je bent niet alleen mijn vriend: je bent een zestienjarige vriend! Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik wens je een fantastische dag toe.

Hoera! Je hebt een flinke stap gezet op weg naar volwassen worden. Geniet daarom met volle teugen van je verjaardag en maak er een onvergetelijke dag van!

Ik heb de laatste dagen veel aan je gedacht.
Twee keer: één keer te vroeg & één keer te laat.
Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag!

Happy Birthday!
hiep hiep hoera, eindelijk 16! je zal een nieuwe levens weg van ” volwassenheid ” betreden, je waanzinnig uitleven en iedere weekend tot in de late uurtjes uit gaan.
waar je veel geluk , liefde en gezelligheid zal beleven.
gefeliciteerd!

Spandoek tekst 16 jaar

Niet meer zo strak in’t vel, maar nog steeds zo gek als een deur, dat wel !

Allemachtig, wat prachting,
over 64 jaar wordt hij/zij 80

Wijsheid komt met de jaren,
net als de grijze haren

Voordat je weet dat het er zit,
heb je straks een kunstgebit.

Hoe ouder de foto.. hoe jonger je er uit ziet

verjaardagswensen 16 jaar zus roze